Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Скарби Закарпатського краєзнавчого музею" презентують вже найближчими днями

20 серпня 2015 р., 17:00

Фотоальбом представлять 25 серпня.

"Скарби Закарпатського краєзнавчого музею" – презентація фотоальбому під цією назвою відбудеться у вівторок, 25 серпня 2015 року у каплиці Ужгородського замку.

Видання було створене з нагоди 70-річчя створення головної історичної скарбниці регіону, аналогів йому ані сам закарпатський музейний заклад, ані його колеги в інших областях, не мають.

Разом з представленням фотоальбому "Скарби Закарпатського краєзнавчого музею", відбудеться презентація 14-15 випуску Наукового збірника Закарпатського краєзнавчого музею, а також путівника новою експозицією музею "Погано бути чужинцем у власній Батьківщині", присвяченої Тиводару Легоцькому. До слова, принагідно можна буде оглянути цей черговий цікавий доробок науковців, котрий включає унікальні пам’ятні експонати.

Дирекція Закарпатського краєзнавчого музею запрошує представників усіх ЗМІ на презентацію та спілкування у стінах Ужгородського замку.

Початок – о 12-ій годині."



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp