Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дітлахів закарпатських "атошників" проведуть дозвілля у сусідній державі

21 серпня 2015 р., 11:21

Вони поїхали у Словаччину...

10 дітей із Закарпаття, чиї батьки були або є учасниками АТО сьогодні поїдуть на відпочинок на Земплінську Шираву до Словацької Респубілки. Про це домовився зі словацькими партнерами голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко.

Він зустрівся з дітьми та їх батьками. Діти відпочиватимуть у сусідній країні 10 днів. З ними їдуть також педагоги. Більшість з них ніколи в житті не були за кордоном. На дітей у раді очікували солодощі, опісля керівник ради провів для них екскурсію будівлею на площі Народній, 4. Цього ж дня для них організовано екскурсію в Ужгородському замку.Володимир Чубірко зазначив, що саме завдяки партнерам з країн Європи нам вдається оздоровлювати діток учасників АТО. «До Словаччини цього року вже їздили на відпочинок 80 дітей. І тепер поїдуть 10 із Закарпаття і 10 з Івано-Франківської області. Надіємося, що такий відпочинок зможемо організувати і в наступні рази», – каже керівник ради.

Прес-служба Закарпатської облради


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp