Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська податкова міліція відшкодувала державів майже 2,5 мільйонів

18 квітня 2014 р., 16:13

Протягом І кварталу 2014 року оперативними працівниками Головного управління Міндоходів у Закарпатській області виявлено 21 кримінальне правопорушення.

З них 14 – за умисне ухилення від сплати податків за ст. 212 Кримінального Кодексу України. – Слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Закарпатській області за перші три місяці поточного року закінчено досудове розслідування у 20 кримінальних провадженнях, – повідомив Михайло Шукост, в.о. заступника начальника – начальника слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Закарпатській області. За наслідками проведеного досудового слідства забезпечено відшкодування завданих державі збитків на суму 2 млн. 495 тис. грн., накладено арешт на майно підозрюваних на суму 560 тис. грн. 

Що стосується закінчених кримінальних проваджень, то 9 скеровано до суду з обвинувальним актом, а по 2-х кримінальних провадженнях – направлено клопотання про звільнення від кримінальної відповідальності у зв’язку із добровільною сплатою донарахованих податків на підставі ч. 4 ст. 212 КК України. – Завдяки ефективній роботі оперативників, за період січень-березень 2014 року із незаконного обігу вилучено 3160 літрів спирту, 3380 пляшок алкогольних напоїв, понад 16 тисяч пачок тютюнових виробів – всього на 791 тис. грн. Наша головна задача – боротьба з тіньовою економікою, саме це головний резерв надходжень до бюджету, – підкреслив Михайло Шукост. 
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp