Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Першокласники угорськомовних шкіл отримають шкільне приладдя

22 серпня 2015 р., 13:26

Через кілька днів розпочнеться новий навчальний рік.

В цей період батьки школярів вже закуповують товари для школи. Запастися потрібними речами коштує недешево, особливо, коли дитина йде у перший клас, адже їм потрібно придбати все: починаючи від рюкзака, і закінчуючи різнокольоровими олівцями.

Цьогоріч цей тягар з плечей батьків намагається зняти Берегівська районна Мальтійська служба допомоги, яка за підтримки Угорської Мальтійської служби допомоги, мерії одного з округів Будапешту Обуда-Бекашмедєр та Спілки угорських педагогів Закарпаття («KMPSZ») зібрала 2 000 пакунків зі шкільним приладдям для першокласників угорськомовних шкіл. У пакунках містяться всі речі окрім підручників, які стануть у нагоді першокласникам.
До збирання пакунків, вміст яких оцінюється у шість мільйонів форинтів, залучили працівників «KMPSZ», ГО «Pro Cultura Subcarpathica», благодійного фонду «GENIUS» та студенти Закарпатського угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ.
Подарунки вручатимуть під час урочистої лінійки.

Аніта Мароші
Kárpátalja.ma



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp