Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Ужгородщині буде новий водогін?

22 серпня 2015 р., 15:04

Новий очільник району пішов у розвідку

З метою вивчення та вирішення проблем соціально-економічного розвитку територіальних громад району, новопризначений голова Ужгородської райдержадміністрації Анатолій Синишин здійснив ознайомчу поїздку до Холмківської та Коритнянської сільських рад.

Поспілкувавшись з їх сільськими головами, керівник району оглянув об’єкти бюджетної сфер, які знаходяться на території сільських рад. Проаналізувавши їх роботу, керівник району зауважив, що незважаючи на те, що зроблено на сьогодні, докладати зусилля до покращення умов діяльності установ бюджетної сфери потрібно і надалі.

Одночасно, під час поїздки до Коритнянської сільської ради, неминучим було обговорення питання водопостачання та заборгованості Коритнянської сільської ради перед КП «Водоконал». Основна проблема водопостачання населених пунктів сіл Кінчеш, Коритняни, Часлівці полягає в тому, що водогін на їх території побудований дуже давно, і відслужив усі можливі терміни. Найбільш оптимальним виходом із даної ситуації – це будівництво нового водогону, нової мережі водопостачання до окремих дворогосподарств, установлення лічильників постачання питної води та укладення з жителями сільської ради персональних договорів про надання послуг водопостачання Ужгородським водоканалом.

Для врегулювання даної проблеми, керівник району зустрівся із представниками Ужгородського водоканалу, в результаті чого питання водопостачання населених пунктів Коритнянської сільської ради найближчим часом має бути вирішено.

Час Правди

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp