Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як закарпатські рятувальники День Незалежності відзначають (ФОТО)

23 серпня 2015 р., 11:06

Вони не залишилися осторонь урочистостей...

23 серпня в Ужгороді на площі Народній поблизу обласної державної адміністрації відбулася церемонія офіційного підняття Державного Прапора України.

 

У заході взяли участь: керівництво краю, представники органів державної влади, місцевого самоврядування, військовослужбовці, студентська молодь, духовенство, мешканці області, а також керівний склад Управління ДСНС області.

Розпочався захід хвилиною мовчання, в пам'ять усіх військових, осіб рядового і начальницького складу – учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях, які загинули за нашу Незалежну Україну.

З привітальним словом до присутніх виступив голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль. Далі відбулася церемонія підняття Державного Прапора України.

Згодом учасники зібрання здійснили покладання квітів до пам’ятників Тарасу Шевченку та президенту Карпатської України Августину Волошину. Завершилося святкове дійство на Пагорбі Слави, де керівники краю вшанували пам’ять загиблих воїнів, учасників антитерористичної операції на Сході України. Також, в рамках заходу, біля пам’ятника О. Духновичу відбудеться розгортання національного стометрового Державного Прапора України.

Подібні заходи цього дня відбулись у кожному районі області. Зокрема в урочистій обстановці були підняті Державні Прапори України біля кожного пожежно-рятувального підрозділу Закарпаття.

У ДСНС України у Закарпатській області




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp