Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Юнак розгулював Ужгородом зі зброєю

23 серпня 2015 р., 14:01

Пояснити для чого йому пістолет хлопець правоохоронцям не зміг...

19-річний житель Рахівського району розгулював удосвіта вулицями Ужгорода з пістолетом. Працівники міліції, зупинивши юнака на вулиці, тепер з’ясовують, для чого парубку знадобився пістолет під час прогулянки в обласному центрі.

Близько 6-ї години ранку на вул.Українській в Ужгороді патрульний наряд міськвідділу міліції помітив підозрілого перехожого. Побачивши людей у формі, парубок спробував втекти. Його зупинили.

Ранковим перехожим виявився 19-річний житель Рахівського району. При спілкуванні з міліціонерами парубок помітно нервував. На запитання, що він робить у ранній час в обласному центрі, хлопець став плутатися.

Нервозність молодика стала зрозуміла, коли під час огляду в нього знайшлипістолет. Зброю юнак тримав за поясом. Дозвільних документів на неї не має.На запитання міліціонерів, звідки у нього зброя, чіткої відповіді не дав.

Зброю вилучили та направили на дослідження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Якщо експертиза підтвердить, що пістолет бойовий і придатний для стрільби, юнаку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Інформація Ужгородського МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp