Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Родинні гріхи: Брат побив брата, а дядько обікрав племінницю

23 серпня 2015 р., 14:33

За справи взялася міліція...

Берегівська міліція розслідує два кримінальних провадження, де злочини скоювали родичі потерпілих.

У Берегівський райвідділ міліції звернулася мешканка села Яноші, яка повідомила, що з її подвір’я хтось викрав шість десятків секцій чавунних батарей.

Правоохоронці встановили, що молоду жінку обікрав її рідний дядько. 48-річний чоловік раніше неодноразово був засуджений, ніде не працює та зловживає алкогольними напоями. І от аби знайти гроші на чергову чарку, не погребував обікрасти рідну племінницю. При цьому продав викрадені батареї за безцінь.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка)Кримінального кодексу України. Горе-дядьку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Інший випадок трапився у селі Астей. В міліцію звернувся 57–річний житель цього села. Заявник повідомив про те, що його побив рідний син.

Як з’ясували правоохоронці, причиною бійки стали родинні неприязні відносини. Берегівець розлучився та вирішив одружитися вдруге. Це не сподобалося його колишній дружині й 32-річному синові. Вони прийшли на подвір’я чоловіка. Доки колишня та теперішня дружини сварилися між собою, син вирішив «виховати» тата за допомогою кулаків. Зупинився горе-син лише тоді, коли по голові та обличчю батька потекла кров.


За побиття батька 32-річному чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Берегівцю загрожує покарання у вигляді громадських робіт на строк до 200 годин, або виправні роботами на строк до одного року.

Інформація Берегівського РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp