Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хто смітитиме в місті, буде оштрафований на чималу суму

23 серпня 2015 р., 19:58

Лякають штрафом у сумі близько 10 тисяч гривень

На понеділковій нараді з керівниками комунальних служб міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов акцентував на основних проблемних напрямках, які потребують негайного втручання спеціалістів.

Особливу увагу комунальників звернено на підготовку до шанованих містянами храмового свята Преображення Господнього і державних свят – Дня Державного Прапора та Дня незалежності України. Міський голова попросив очистити річку від сміття, всілякого непотребу, що псує загальний вигляд, а також пофарбувати перила мостів, установити державні прапори і пофарбувати їхні древка.

Від мешканців міста надходить чимало скарг на стан старого кладовища по вулиці Капушанській – через безкультур'я деяких людей там щоразу виростає величезна купа сміття. Відтак у засміченості цвинтаря звинувачують міську владу. Проте опікуватися благоустроєм цієї території повинна греко-католицька релігійна громада, храм якої розміщений поблизу. Тому священиків і парафіян будуть просити більше дбати про прибирання цвинтаря. З таким самим проханням міський голова доручив звернутися до єврейської громади Ужгорода, кладовище якої міститься в мікрорайоні "Шахта".

Укотре Віктор Погорєлов висловив претензію до працівників "Укртелекому" через неналежне утримання шаф з обладнанням, які встановлені по місту. Подекуди їхній стан кричущий: обдерті, з наліпленими одне на одне оголошеннями... Тому зв'язківці до Дня незалежності мають привести ці шафи до відповідного вигляду – інакше їх оштрафують.

Окрім цього, на нараді йшлося про впорядкування скверика біля хімічного факультетуту УжНУ, який через велику кількість людей у середмісті постійно засмічений.

До слова, аби дієвіше впливати на мешканців міста з неналежною поведінкою, зокрема щодо розкидування сміття та розклеювання рекламних оголошень, влада буде змушена карати радикально –. Іншого способу, щоб навчити людей не смітити на вулицях і набережних, у парках і скверах, поки що немає. За словами Віктора Погорєлова, він ініціюватиме розгляд на сесії міської ради змін до правил благоустрою стосовно цього.

Ольга ПАЛОШ


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp