Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Небезпечна знахідка: Закарпатка виявила гранату на городі (ФОТО)

25 серпня 2015 р., 10:31

Такий "подарунок" їй залишила війна...

Під час польових робіт у селі Білки Іршавського району на присадибній ділянці жінка знайшла іржаву гранату часів Другої світової. Гранату виорав із землі трактор разом із картоплею.

Про небезпечну знахідку 39-річна мешканка села Білки повідомила доІршавського райвідділу міліції. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група та начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко.

Правоохоронці відразу евакуювали селян, які займались збором урожаю, виставили на місці пост та огорожу.

Як розповіла жінка, вона разом зі своєю сім′єю викопувала трактором картоплю. Коли трактор виорав картоплю, люди почали її збирати. В одному з рядів серед картоплі жінка знайшла предмет, схожий на гранату часів Другої світової війни.

Гранату вилучили фахівці МНС, які прибули на місце пригоди. Далі небезпечну знахідку вивезли на військовий полігон і знешкодили.

Як прокоментував начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко, щороку на території району трапляються два-три випадки, коли під час польових робіт селяни знаходять вибухонебезпечні предмети. При виявленні таких предметів слід бути обережними, в жодному разі не чіпати його, а відразу повідомити міліцію та працівників МНС.

Інформація Іршавського РВ УМВС








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp