Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Скільки принесли Хустщині земельні надходження

25 серпня 2015 р., 18:02

З початку 2015...

З початку 2015 року в м. Хуст та Хустському районі сплачено 5,6 мільйона гривень плати за землю, з яких понад 4 мільйони гривень сплатили юридичні особи, фізичними особами було внесено понад 1,6 мільйона гривень. Порівняно з відповідним періодом минулого року фактичні надходження з плати за землю збільшились на 1,2 мільйона гривень, тобто на 27 % і досягти таких результатів вдалося завдяки ефективній роботі податкових інспекторів.

Водночас Хустська ОДПІ повідомляє, що відповідно до п. 287.1 ст. 287 Податкового кодексу України, власники землі та землекористувачі сплачують плату за землю з дня виникнення права власності або права користування земельною ділянкою. У разі припинення права власності або права користування земельною ділянкою плата за землю сплачується за фактичний період перебування землі у власності або користуванні у поточному році.

Нарахування фізичним особам сум податку проводиться органами державної податкової служби, які видають платникові до 1 липня поточного року податкове повідомлення-рішення. Хустська ОДПІ нагадує, що сплата плати за землю громадянами за податковим повідомленням-рішенням здійснюється протягом 60 днів з дня його вручення.

За матеріалами Хустської ОДПІ



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp