Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

УжНУ ремонтують (ФОТО, ВІДЕО)

26 серпня 2015 р., 11:00

Керівництво проконтролювало процес.

25 серпня ректор Ужгородського університету Володимир Смоланка разом із проректором із науково-педагогічної роботи Ігорем Королем та проректором із адміністративно-господарської роботи Дмитром Соймою оглянули, як ремонтують гуртожиток № 2 та приміщення кількох факультетів.

 

Як відомо, в гуртожитку для медиків, стоматологів та реабілітологів повністю ремонтують душові кімнати, санвузли, умивальники на всіх п’яти поверхах. Будівельники запевняють, що 29 серпня завершать роботи в одній душовій кімнаті на першому поверсі й планують щосуботи здавати по одному відремонтованому приміщенню в гуртожитку № 2. Завершити ремонтні роботи в цьому корпусі мають до грудня. Паралельно лагодять зовнішній та внутрішній водогони в гуртожитку № 4.

До першого вересня завершаться також ремонтні роботи в коридорах першого та другого поверхів медичного та біологічного факультетів, де вирівняли й пофарбували стіни, встановили підвісні стелі, змонтували панелі.

У близько 20 оновлених аудиторіях розпочнеться навчання на біологічному, фізичному, юридичному, гуманітарно-природничому факультетах тощо.

Чи не наймасштабніші роботи тривають в п’яти аудиторіях фізичного факультету, де вирівнюють стіни, встановлюють підвісні стелі, частково замінюють електропроводку, фарбують підлогу, монтують рукомийники тощо. Подібні роботи завершуються в шести лекційних аудиторіях юридичного факультету, де планують поміняти й меблі.

Довгоочікуваний капітальний ремонт триває в трьох аудиторіях СКТБ «Квант». На факультеті іноземної філології оновили приміщення деканату та кафедри англійської філології.

За словами проректора Дмитра Сойми, робота гальмується, бо постійно виникають непередбачувані проблеми – то стіни дуже нерівні, то осипається стара штукатурка – ремонту в більшості аудиторій не було десятки років. Але проректор стверджує, що до вирішення всіх проблем підходять раціонально й намагаються все зробити якісно.

Іванка Когутич,

Фото Миколи Кошм’якова

 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp