Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Шаранич особисто контролюватиме справу щодо резонансного ДТП на Хустщині (ФОТО)

19 квітня 2014 р., 11:00

Сьогодні відбулася зустріч активістів правозахисної громадської організації «Самодопомога Закарпаття» із в.о. начальника УМВС України у Закарпатській області Сергієм Шараничем.


Активісти просили керівника обласної міліції взяти на контроль справу про резонансне ДТП на Перечинщині, що сталося у лютому цього року. 

Тоді внаслідок аварії у селі Дубриничі загинув 30-річний Сергій Харлинський. Однак справу було закрито. Зараз, за рішенням суду, її скеровано на дорозслідування. 

У відповідь на звернення представників «Самодопомоги», Сергій Шаранич розповів активістам уже наявну інформацію по цьому ДТП та пообіцяв взяти справу на особистий контроль. - 

Попередньо переглянувши справу, у мене самого виникло кілька запитань по цьому ДТП, - каже начальник УМВС. - Тому я прийняв рішення особисто вивчити деталі справи, заслухати з цього приводу слідчого. Про результати я вам обов’язково повідомлю. 

Представники «Самодопомоги» висловили бажання взяти участь у роботі оновленої Громадської ради при Закарпатському УМВС. Сергій Шаранич запросив присутніх, а також усіх активістів та громадських діячів, відвідати перше засідання Ради, яке має відбутися у приміщенні УМВС одразу після Великодніх свят 23 квітня о 17.00. - Ми готові до співпраці та конструктивної роботи заради миру і спокою на Закарпатті, - резюмував зустріч керівник міліції.
 СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp