Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка зважилася на страшний гріх

27 серпня 2015 р., 08:41

Тепер відповість перед закконом...

Вироком Іршавського районного суду до одного року позбавлення волі з призначенням іспитового терміну в один рік засуджено 40-річну мешканку с.Осій Іршавського району. Ця жінка, скориставшись безпорадним станом своєї односельчанки, викрала від неї сумку.

До правоохоронців звернулась дочка потерпілої. Заявниця повідомила, що від її 49-річної матері невідома особа викрала сумку, в якій знаходились гроші, мобільний телефон, хустина та паспорт. Загалом їй було спричинено матеріальних збитків на суму більше 600 гривень.

Розшуком злодія зайнялись оперуповноважені карного розшуку Іван Варцаба та Іван Гелетей. Опери дізнались, що жінка поверталась додому, і по дорозі їй стало зле. Вона присіла на узбіччі дороги, а далі знепритомніла. Коли отямилась, сумки вже не було…

Вдома про крадіжку потерпіла розповіла своїй дочці, яка відразу повідомила про це в міліцію.

Невдовзі розшуківці Варцаба та Гелетей отримали інформацію про можливу причетність до крадіжки 40-річної односельчанки потерпілої. Про неї негативно відгукувалися земляки.

Правоохоронці навідались до неї додому. Під час бесіди жінка зізналася в скоєному. Розповіла, як, повертаючись із магазину додому, побачила на узбіччі дороги непритомну жінку, біля якої лежала чорна сумка. Її вона вирішила вкрасти. У сумці був мобільний телефон, гроші, хустина та паспорт. Наступного дня документ злодійка підкинула потерпілій, а гроші витратила на власні потреби.

За даним фактом Іршавським райвідділом міліції було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Після завершення слідства справу передали в суд.

В суді підсудна щиро розкаювалася, просила строго її не карати. ВирокомІршавського районного суду крадійку засуджено до одного року позбавлення волі з випробувальним терміном, тобто умовно.

Інформація Іршавського РВ УМВС



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp