Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Учні 9 школи Ужгорода розпочнуть навчальний рік в оновленій будівлі (ФОТО)

26 серпня 2015 р., 20:03

Її відремонтували за кошт облради

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав горова облради Володимир Чубірко:

 

"Дуже радий, що за виділені обласною радою кошти таки вдалося реконструювати ЗОШ №9 в Ужгороді і 1 вересня школярі розпочнуть навчальний рік в оновленій будівлі. Знаю, що декому не до вподоби колір фасаду будівлі, хтось навпаки - захоплюється яскравими барвами. Хотів би лише зазначити, що обласна рада не визначала кольористику фасаду школи, матеріали, виконавців і.т.д. Ми, разом із депутатами виділили кошти на ЗОШ №9 та цілий ряд інших об'єктів в обласному центрі.

Однак, чомусь, найбільш невдоволеними залишилися саме окремі чиновники Ужгорода, які, в принципі, мали б слідкувати за тим, що відбувається у місті, де вони є заступниками міського голови. Контролювати процеси. Але так вже в нас склалося, що заступники мера обласного центру лише піднімають проблеми у фейсбуці, а потім розводять руками, що нічого не можуть вдіяти. Чому тоді відсиджуються на своїх кріслах - незрозуміло.

Але я пропоную для них вихід, наприклад, по ЗОШ №9. Взяти в руки пензлі і розмалювати в які вони вважають потрібні кольори. Знайти на це кошти, вкласти свою працю. Однак одна умова - аби кінцевий результат не був такий, як із родзинкою міста - готелем "Корона", який, за словами нових власників мав стати чи не шедевром архітектури, як і площа біля нього. Однак вже скільки років виглядає як на наведених мною фото..."

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp