Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У трьох районах Києва перевищені норми забруднення повітря

27 серпня 2015 р., 17:15

У трьох районах Києва через торф’яні пожежі зафіксовано перевищення норми концентрації в повітрі шкідливих речовин.

Про це повідомили в КМДА.

Так, за словами головного державного санітарного лікаря столці Олега Рубана, 26 серпня у столиці було розгорнуто 10 мобільних бригад щодо визначення шкідливих речовин у приземному шарі атмосферного повітря.

За отриманими даними лабораторних досліджень, у п’яти з 20 точок міста концентрація сірчистого ангідриду перевищує норму.

Йдеться про Деснянський, Оболонський і Святошинський райони.

У центральній частині столиці та інших районах відхилень не зафіксовано.

"Проблеми зі здоров’ям через горіння торфу можуть виникнути в людей похилого віку та дітей, які перебувають поблизу осередку задимлення, а також тих, хто страждає на захворювання серцево-судинної системи, діабет, легеневі захворювання і алергії", – повідомила в. о. директора Департаменту охорони здоров’я Алла Арешкович.

За таких обставин вологе прибирання в приміщенні слід проводити щоденно, а в публічних місцях – двічі на день. Також є сенс переглянути дієту: у повсякденному раціоні варто збільшити кількість овочів, фруктів, а споживання жирної їжі, солодких газованих напоїв та алкоголю - уникати.

Українська правда


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp