Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рахівські вогнеборці отримали новий спецодяг (Фото)

28 серпня 2015 р., 16:21

На нього виділили 70 тисяч гривень з бюджету

Сьогодні, 28 серпня, рахівським вогнеборцям вручили новенький спецодяг. «Бойовки» та краги (спеціальні рукавиці) отримав увесь особовий склад ДПРЧ-3 м. Рахів, ДПРП-4 смт Ясіня та ДПРП-5 смт Великий Бичків.

{g}

Усі 45 комплектів - встановленого взірця та відповідають усім українським нормам. Їх було придбано коштом місцевого бюджету й профінансовано відповідно до заходів «Програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території Рахівського району у 2015 році». Усього для потреб місцевої оперативно-рятувальної служби з бюджету району виділили 69 тисяч 500 гривень. З цієї суми близько 19 тисяч гривень також витратили на придбання паливно-мастильних матеріалів.

Незабаром новенький спецодяг отримають і чергові варти державних пожежно-рятувальних постів, що дислокуються у селах Верхнє Водяне, Видричка та Кобилецька Поляна. 9 комплектів для них також придбають за кошти місцевого бюджету.

У ДСНС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp