Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Будівельники уже пройшли більше 1460 метрів Бескидського тунелю

29 серпня 2015 р., 10:30

Залишилось всього 302 метри

Під час спорудження Бескидського залізничного тунелю у Карпатах вже пройдено 1463 метри верхньої колоти. До лютого 2016 року будівельники планують прокласти ще 302 метри, вийшовши таким чином на протилежну сторону гірського хребта, повідомляє прес-центр «Львівської залізниці».

Після завершення цього етапу, підрядники продовжать роботи з поглиблення тунелю, прокладання так званого нижнього уступу. Будівельники Львівської залізниці, зі свого боку, проводять роботи на західному порталі тунелю. Сьогодні там триває бетонування русла річки і на завершальному етапі спорудження підпірної стінки. За інформацією дирекції з будівництва тунелю, за хороших погодних умов у жовтні роботи на західному порталі тунелю мають бути завершені.

Нагадаємо, основні роботи із проходження тунелю виконує ПрАт «Інтербудмонтаж». Будівництво розпочали у листопаді 2013 року, загальна протяжність нового тунелю становитиме 1765 метрів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp