Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині молодик обікрав односельчанина

29 серпня 2015 р., 16:26

Вистежив коли той пішов на роботу і проник у домогосподарство

Вироком Іршавського районного суду до 3-х років позбавлення волі умовно засуджено 23-річного жителя с.Арданово, котрий викрав від односельця бензопилу.

Вранці оперуповноваженому карного розшуку Іршавського райвідділу міліції капітану Івану Гелетею зателефонував 48-річний житель села Арданово. Заявник повідомив про те, що від нього хтось поцупив бензопилу вартістю близько 5550 гривень.

Приїхавши до потерпілого, оперативник дізнався, що чоловік, повернувшись додому із нічного чергування, виявив крадіжку розкомплектованої бензопили марки «STIHL». Напередодні він проводив її ремонт, а зібрати за браком часу не встиг.

Бензопилу господар зберігав у підсобному приміщенні. Про це знало багато односельчан, адже чоловік неодноразово допомагав знайомим у заготівлі дров.

Іван Гелетей опитав сусідів потерпілого, але ніякої інформації щодо крадіжки не отримав. Однак, поспілкувавшись з селянами, дізнався, що напередодні один із мешканців села придбав аналогічну бензопилу майже за копійки. Після цього оперативник пішов до нового господаря бензопили додому. Той повідомив, що напередодні він дійсно купив у 23-річного односельця вживану бензопилу. Це і була крадена бензопила.

Гелетей пішов до крадія додому. Той зізнався, що раніше він бував у потерпілого вдома і бачив у підсобному приміщенні бензопилу. Знаючи, що чоловік працює позмінно, вистежив, коли той пішов на роботу, і серед ночі проник до його дворогосподарства, звідки поцупив бензопилу.

За даним фактом слідчим Іршавського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Після завершення розслідування справу передано до суду.

Крадія засуджено до трьох років позбавлення волі з випробувальним терміном в один рік.



Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp