Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З берегів Тереблі вивезли 7 м³ сміття

30 серпня 2015 р., 17:50

Прибирали водники.

Оскільки в зоні діяльності Виноградівського міжрайонного управління водного господарства (далі ВМУВГ) знаходиться Міжгірський район, то працівниками управління здійснено виїзд в с. Синевирська Поляна для приведення в належний естетичний стан прибережно-захисної смуги р. Теребля.

Інженерно-технічні працівники ВМУВГ, оглядачі гідротехнічних споруд дільниці гірських рік, спільно з працівники ремонтно-механічної майстерні та Національного природного парку «Синевир» прибирали від сміття береги р. Теребля від с. Синевир до с. Синевирська Поляна протяжністю 5 км. В ході виконання даного заходу зібрано та вивезено близько 7 м3 сміття.

Жителям Міжгірщини варто задуматись над створенням сприятливих умов для власного проживання, розвитку туризму та рекреаційної діяльності. Адже кожен житель має в першу чергу доглядати за місцевістю, в якій він живе, а не хтось має наводити лад в чужій оселі!

Басейнове управління водних ресурсів річки Тиса

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp