Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині авто впало у прірву. Один з потерпілих - у комі (Фото)

31 серпня 2015 р., 12:57

Очевидець події допоміг постраждалим вибратись з авто

30 серпня поблизу с.Суха на Іршавщині трапилась жахлива аврія. Автомобіль арки «Міцубісі Галант» злетів прірву, глибиною 8 метрів. В машині знаходилися четверо молодих людей.

За повідомленням Іршавського РВ УМВС, на лісовій дорозі 20-річний водій автомобіля не впорався з керуванням і злетів з моста у прірву. Там автомобіль перекинувся на дах у річку Красна, що є притокою Боржави.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та троє пасажирів віком 20-25 років отримали травми різної важкості. Найважчий стан 25-річного пасажира з с.Кушниця, який перебуває в стані коми в реанімації.

Вилізти з понівеченої машини потерпілим допоміг охоронець, який був свідком трагедії. Сам автомобіль відновленню не підлягає.

Як прокоментував начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Машину буде доставлено на штрафмайданчик райвідділу міліції. У водія взято кров на вміст алкоголю.



















Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp