Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Слідчі встановили попередню причину смертельної аварії на трасі Київ-Чоп

31 серпня 2015 р., 14:16

Швидкість згубила чоловіка

Сьогодні, в останні день літа, близько 6-ї години ранку по телефону «102» до чергової частини Мукачівського МВ УМВС надійшло повідомлення від 48-річного жителя Берегівського району, водія автомобіля «ДАФ». Чоловік повідомив про те, що на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу смт.Кольчино Мукачівського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю його автомобіля та легкового автомобіля «ВАЗ-2107».

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група та працівники ДАІ. Було встановлено, що винуватцем аварії став водій автомобіля «ВАЗ-2107». Чоловік рухався у напрямку м.Мукачева, віз фрукти-овочі. На швидкості водій «сімки» не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де влетів у вантажний автомобіль «ДАФ» із причепом.

Внаслідок лобового зіткнення водій «сімки» загинув на місці пригоди. Його машину буквально розчавило…

Особу загиблого водія ще встановлюють. За даним фактом проводиться перевірка, - повідомили в УДАІ УМВС України в Закарпатській області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp