Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка вдруге намагалася обікрасти супермаркет

1 вересня 2015 р., 09:06

Охоронець берегівського супермаркету запідозрив одну з відвідувачок магазину у крадіжці товару. Правоохоронці, які прибули за викликом, даний факт підтвердили.

До Берегівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від адміністрації місцевого супермаркету про те, що вони підозрюють одну із відвідувачок магазину у крадіжці товару. Охоронець попросив жінку затриматися, а тим часом викликав правоохоронців…

Співробітники міліції, які прибули за викликом, виявили у 25-річної відвідувачки магазину неоплачений товар. Горілку, пиво та шоколад жінка заховала до своєї сумки та намагалася винести з магазину.

В ході розслідування з′ясувалося, що ця молодиця «промишляє» так не вперше. Перед цим вона таким же чином винесла з цього ж супермаркету товару на загальну суму 426 гривень. Охоронець її помітив, однак вона зуміла втекти. А цього разу попалася. Усі її дії зафіксовані на записах камервідеоспостереження супермаркету.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинення даного злочину жінці загрожує штраф у розмірі до 850 гривень, виправні роботи на строк до2 років, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Інформація Берегівського РВ УМВС







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp