Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двоє закарпатців організували канал переправлення нелегалів

1 вересня 2015 р., 19:29

Чоловікам призначили покарання 5 років позбавлення волі

Двох мешканців Закарпаття засудили за допомогу нелегальним мігрантам. У листопаді минулого року двоє чоловіків організували незаконний перетин державного кордону  трьом шріланкійцям та чотирьом громадянам Афганістану.

Про це повідомили у прес-центрі СБ України.

33-річний мешканець Виноградівського району переправляв нелегальних мігрантів разом із спільником. Зловмисники розподілили між собою обов’язки – від зустрічі групи нелегальних мігрантів, підшукування місць їхнього тимчасового переховування до безпосереднього переправлення в країни ЄС в обхід пунктів пропуску. 10 листопада 2014 року їх було затримано «на гарячому» співробітниками СБ України.

За матеріалами Управління СБУ в Закарпатській області Мукачівський міськрайонний суд визнав зловмисників винними та призначив покарання: організаторові – 5 років та один місяць позбавлення волі, спільникові – 5 років позбавлення волі із призначенням іспитового терміну 3 роки.

Нагадаємо, що минулих вихідних на Закарпатті затримали 28 нелегальних мігрантів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp