Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура вимагає повернути землі вартістю 5 мільйонів громаді

2 вересня 2015 р., 15:43

А це понад 121 га.

Берегівська міжрайонна прокуратура, в інтересах Великобийганської сільської ради звернулася до Господарського суду Закарпатської області з позовом про скасування державного акту на право постійного користування землею та державного акту на право колективної власності на землю, згідно яких приватному товариству передано в постійне користування земельну ділянку площею 121 га вартістю понад 5 млн. грн.

Як повідомив виконувач обов’язків прокурора Берегівського міжрайонного прокурора Володимир Жилкін, прокуратурою встановлено, що вказана земельна ділянка була передана товариству незаконно, оскільки на сесії сільради не розглядались питання про передачу цієї землі в колективну власність чи постійне користування. 

Відтак, за фактом службового підроблення (ч.1 ст. 366 КК України) прокуратурою розпочато кримінальне провадження стосовно службових осіб сільради, які підробили рішення сесії та внесли в нього недостовірні відомості.

Відділ організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp