Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У головного радикала міста Хуст є питання до Воєводіна та прокурора Закарпаття

3 вересня 2015 р., 13:33

На Закарпатті погрожують прямо в очі

На Закарпатті розпочались переслідування та політичні утиски членів Радикальної Партії Олега Ляшка

Команда президента Порошенка після кривавих подій під стінами Верховної Ради вирішила скористатися ситуацією та розпочала політичні переслідування та утиски своїх опонентів. Так, членів Радикальної Партії Олега Ляшка на Закарпатті залякують та викликають на допити в СБУ.

Про це повідомляє прес-служба Закарпатської територіальної організації Радикальної Партії Олега Ляшка.

Зокрема, про один із таких випадків повідомляє керівник Хустської міської організації Радикальної Партії Олега Ляшка Роман Келемен.

«Чи почались в Україні репресії? Чи перебування в партії, яка не підтримує політику президента, буде піддаватись переслідуванню? Сьогодні мені о 8.30 зателефонував представник СБУ області, який терміново захотів зустрітись. Спершу я вирішив, що вони нарешті вони почали боротися з корупцією, розкраданням державних коштів, контрабандою і я можу в чомусь їм допомогти. Працівник СБУ прийшов рівно о 9.00 годині. Показав посвідчення на ім’я Чоповці Степана Стефановича. Як ви думаєте, яка була мета візиту до мене? Почався допит. Чи брав я участь в акціях 31 серпня? Чи відомо мені, хто кинув гранату? Хто був поруч зі мною під стінами Верховної Ради? Хто приніс гранату на акцію? Яке моє ставлення до цього злочину? Такі питання мені ставили»,- повідомив Роман Келемен.

З'явилося відео бійки Барни і Чижмаря (ВІДЕО)

Окрім того, головний «радикал» Хуста заявив, що після цього імпровізованого допиту йому почали погрожувати:

«Ти є на фотографіях під стінами Верховної Ради. Тебе впізнали», - заявив мені працівник СБУ. Бачачи, що цей працівник записав нашу з ним розмову, змушений повідомити про це публічно і заявити, що у нас на Закарпатті СБУ починає переслідувати політичних діячів, людей, які не погоджуються з політикою президента. Я є головою Хустської міської організації Радикальної Партії Олега Ляшка. Мені приписують надумані зв’язки з різними подіями, до яких я взагалі не маю жодного відношення. Мені погрожують, дивлячись прямо в очі: «Якщо ти не будеш говорити зараз – будеш говорити у відділку СБУ». В Україні що, 1937-1939 рік почався?» - обурюється Келемен.

За словами політика, подібних дій працівники СБУ не дозволяли собі навіть за часів влади Віктора Януковича:

«Навіть коли я постійно публічно критикував владу Януковича та діяльність Партії Регіонів, ніхто з СБУ не приходив мене залякувати. То що це було? Сподіваюсь, начальник управління СБУ в Закарпатській області Воєводін та Прокурор Закарпатської області Янко зможуть відповісти на це запитання», - заявляє Роман Келемен.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp