Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині відбудеться спортивний фестиваль "XS PLAY"

3 вересня 2015 р., 10:51

Спортивні заходи - запорука здорової нації

12-13 вересня в селі Терново на Тячівщині відбудеться один з наймасштабніших спортивних фестивалів Закарпаття XS PLAY. Під час фестивалю буде проведено турнір з велосипедного, мотоциклетного та квадроциклетного видів спорту. Також організовується виставка позашляховиків 4*4.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Тячівської райдержадміністрації.

Головна мета спортивного свята - пропаганда здорового способу життя, популяризація ігрових видів спорту серед мешканців краю. Проводиться захід за сприяння Тячівської райдержадміністрації та головного спонсора XS Power Drink, в рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту та днів європейської культури в Україні.

З метою залучення людей до участі в спортивному фестивалі організатори ГО «Sport-Club» «Mustang» проводять на території області тематичні промо–акції. В одній з таких, яка відбулась у місті Тячів, разом із молоддю району прийняли участь голова райдержадміністрації Василь Дем’янчук та завідувач сектору молоді та спорту державної адмінстрації Василь Герчак.

Як наголосив Василь Дея’мнчук, керівництво району не може не підтримати проведення такого заходу на Тячівщині, адже це свято спорту, здоров'я та активного способу життя, а нашій країні потрібна сильна, відважна молодь, здорова нація. Подібні спортивні фестивалі – це крок до досягнення цієї мети.

Запрошуємо всіх бажаючих, учасників та вболівальників, долучитись до проведення спортивного дійства, де любителів активного відпочинку очікують розваги на різні смаки та маса позивних емоцій.

Фестиваль буде побудований шляхом одночасного проведення заходів на декількох майданчиках:

Сцена (розважальні конкурси та виступи, нагородження, лототрон, дискотека);

XS-бар (бармен-шоу);

Спеціальні траси із визначеними стартом і фінішем;

Майданчик для виставки позашляховиків;

Дитяча траса із визначеними стартом і фінішем;

Дитячий майданчик (батут, конкурси, дитяча рибалка, боді-арт);

Фото – майданчик.

Крім цього, будуть установлені: пункт реєстрації учасників змагань, стіл журі, пункт прокату велосипедів та спортивного приладдя, лоток з продажу продуктів харчування та безалкогольних напоїв, лоток з продажу сувернірної продукції. Під час заходу працюватимуть фотографи.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp