Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Над Ужгородом здійнялись чорні клубки диму

4 вересня 2015 р., 11:42

Це горіли складські приміщення на "Тисі"

Учора, 3 вересня, під вечір ужгородці мали можливість спостерігати за чорними клубками диму, які виривалися у повітря в районі промзони. Як з’ясувалося – на території ПАТ Машинобудівний завод «Тиса», що на вулиці Паризької Комуни, горіло складське приміщення, яке не експлуатується.

Повідомлення про пожежу в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло о 19:50.

До місця виклику поспішили два чергових відділення 14-ї державної пожежно-рятувальної частини та чергова варта ДПРЧ-15, що в Ужгороді. О 20:39 вогнеборці локалізували пожежу, а о 21:50 її повністю ліквідували. Гасіння ускладнювалося тим, що у закинутому складі зберігалися ємності зі старими залишками всіляких лакофарбових матеріалів. Бійці ДСНС успішно впоралися із вогняною стихією, не давши їй жодних шансів розповсюдитися значною територією підприємства.

{g}

Причини появи вогню та збитки встановлюються. Пожежею були знищені бочки із залишками лакофарбових матеріалів, обшивка орієнтовною площею 120 кв. м та близько 100 кв. м крівлі, а також пошкоджені конструкції складського приміщення.





У ДСНС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp