Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгородському райвідділі міліції призначено нового начальника (Фото)

4 вересня 2015 р., 15:22

Новий начальник уже 20 років працює в органах внутрішніх справ

Заступник начальника УМВС області Ярослав Лебович представив особовому складу Ужгородського райвідділу міліції нового керівника. Ним став 45-річний полковник міліції Іван Руснак.

На представленні нового очільника міліції Ужгородщини були присутні голови Ужгородської райдержадміністрації та районної ради.

Свою професійну діяльність в органах внутрішніх справ Іван Іванович Руснак розпочав у 1995 р. в Управлінні по боротьбі з організованою злочинністю, де працював оперативником. Згодом очолював відділи обласного УБОЗ.



У 2007 р. І.Руснака було призначено заступником начальника Ужгородського РВ-начальником кримінальної міліції. З 2008 по 2010 роки І.Руснак очолював Ужгородський райвідділ міліції.

Перед нинішнім призначенням І.Руснак керував оперативно-технічним відділом УМВС області.

Представляючи полковника Руснака, керівництво міліції області відрекомендувало його, як одного з кращих. Всі присутні побажали успіхів новому керівнику в нелегкій роботі, йдеться у повідомленні Ужгородського РВ УМВС.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp