Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець увійшов до складу збірної України

5 вересня 2015 р., 11:01

Боксри поїдуть на Чемпонат Європи.

З 27 до 30 серпня, у Коломиї, під патронатом Міністерста молоді та спорту, Федерації боксу України, відбувся боксерський турнір, який мав статус відбіркового з метою визначити майбутніх учасників чемпіонату Європи, котрий пройде у жовтні в столиці Польщі Варшаві.

У змаганнях взяли участь 120 спортсменів з різних регіонів країни. Від Закарпаття виступили п’ять боксерів, серед яких і вихованець Віталія Урбана Петро Бандусяк (вагова категорія 72 кг). У бою за вихід до фіналу учень районної ДЮСШ не залишив шансів представнику Коломийської школи боксу. Одноголосним рішенням судді віддали рахів’янину перемогу.

У фіналі Петро протистояв чемпіону України із Запоріжжя Олександру Дудніку. Бій тривав з перемінною перевагою, однак досвід участі у подібних турнірах мав вирішальну вагу на користь більш досвідченого боксера. Незважаючи на те, що наш спортсмен поступився, він увійшов до складу збірної країни, яка невдовзі візьме участь у Чемпіонаті Європи з боксу і є надія, що представник молодої генерації боксерів Рахівщини з гідністю представлятиме країну, край на першості старого континенту.

За результатами турніру в Коломиї, переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями Міністерства молоді та спорту України, пише Зоря Рахівщини.

Рахівnews

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp