Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні стартувала виборча кампанія

5 вересня 2015 р., 14:00

Не пройдуть вибори на території проведення АТО та у Криму.

Сьогодні офіційно розпочинається виборча кампанія депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, які відбудуться 25 жовтня.Відповідно до постанови ЦВК, вибори не проводитимуть в окупованому росіянами Криму, та в захоплених терористами районах Донбасу.

Місцеві вибори не проводитимуться, зокрема, на Донеччині у Дебальцевому, Костянтинівці, Авдіївці, Аретемівську та населених пунктах семи районів. На Луганщині – у Щасті, Попасній та інших населених пунктах Новоайдарського, Попаснянського та Станично-Луганського районів.

Відповідно до закону «Про місцеві вибори», вибори відбудуться за пропорційною системою, а сільських та селищних рад – за мажоритарною системою. Закон відкидає участь політичних блоків. Крім того, встановлено п'яти відсотковий виборчий бар'єр для партій. Офіційні результати виборів мають оприлюднити не пізніше 30 жовтня.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp