Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українські та білоруські фанати здали кров для бійців АТО (ФОТО)

5 вересня 2015 р., 12:48

Напередодні матчу футбольних збірних у Львові.

Сьогодні, 5 вересня, фанати білоруської та української збірних з футболу здавали кров постраждалим в АТО. Ініціаторами акції «Ми з тобою однієї крові» стали білоруські вболівальники.

За словами головного лікаря Дорожньої станції переливання крові ДТГО «Львівська залінизця» Ірини Косогоревої, до 11:30 здали кров 14 осіб.

«Із них 3 були білоруськими вболівальниками. Вони прийшли і сказали, що хочуть здати кров саме постраждалим в зоні проведення АТО. Попри гучний резонанс в медіа сьогодні не було багато людей, але ми ще залишаємося на місці і до 13:00 чекаємо всіх охочих стати донором крові. А крові останнім часом дуже багато потрібно», – розповіла Ірина Косогорева ZAXID.NET.

Як писав ZAXID.NET, акція відбувається за адресою вул. Огієнка, 5 у Львові. Усі донори повинні бути повнолітніми та мати при собі паспорт. Охочі взяти участь в акції можуть звертатися до організаторів за телефоном (063) 131-36-12.

Також зазначимо, що сьогодні, 5 вересня, на стадіоні «Арена Львів» відбудеться кваліфікаційний матч до Євро-2016 між збірними України та Білорусі. За кілька годин до матчу фанати обох збірних пройдуть спільним маршем від Монументу Слави, що на вул. Стрийській, і до входу на стадіон. Ця акція розпочнеться о 16:00.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp