Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тячівці отримали нагороди за участь в АТО (ФОТО)

6 вересня 2015 р., 15:59

Зустріч відбулася у приміщенні РДА.

Почесні відзнаки демобілізованим військовослужбовцям АТО вручив голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук та в.о. військового комісара Тячівського району Юрій Клюшник. Посвідчення та нагрудний знак «Ветеран війни – учасник бойових дій» отримали п’ятеро бійців, які одні з перших стали на захист територіальної цілісності нашої країни – Бенца Олександр, Пацкан Іван, Фоменко Іван з Буштина, Кубарич Михайло з Вонігова та бедевлянець Бедей Іван.

Керівник району подякував бійцям за проявлену мужність та патріотизм при виконані бойових завдань на Сході країни, добросовісно виконали свій військовий і патріотичний обов’язок та висловив переконання, що майбутні покоління знатимуть і пам’ятатимуть про подвиг сьогоднішніх героїв.

Також Василь Дем’янчук вручив демобілізованим військовим невеликий подарунок від райдержадміністрації - вишивані сорочки, які є символом українського народу, предметом гордості нашої нації.

{g}

Після чого у форматі «круглого столу» учасники зустрічі обгворили тему соціального захисту бійців, вирішення життєвих питань військовослужбовців та їх рідних. Звернуто увагу на діяльність новоствореної ГО «Патріот» та їх співпрацю з ГО «Мама учасників АТО Тячівщини».

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp