Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Василь Турдай заявив про свою готовність до громадського контролю

3 березня 2014 р., 12:48

Начальник УМВС України в Закарпатській області Василь Турдай звернувся до громади Закарпаття та правоохоронців краю.

Останнім часом в Україні, й на Закарпатті зокрема, ускладнилася криміногенна ситуація. Почастішали випадки мародерства, розбійні напади на підприємства, оселі громадян, посягання на життя правоохоронців з метою заволодіння табельною вогнепальною зброєю. Водночас існує реальна загроза агресії ззовні.

Виходячи з цього, закликаю громадян максимально сприяти збереженню громадського порядку на закарпатській землі та утриматися від вчинення протиправних дій, адже у цьому зацікавлені всі ми, й саме цього прагне від нас громадськість. 

Я вже розпочав перегляд усіх резонансних кримінальних проваджень, які в силу відомих причин не знайшли об`єктивної правової оцінки. Я готовий до громадського контролю цього процесу. Тільки спільними зусиллями ми спроможні відновити авторитет як ОВС, так і в цілому Держави серед людей. Це є єдиним логічним шляхом, це є дорожня карта нашого спільного європейського майбутнього у правовій державі, без корупції та хабарництва. Достойно та гідно жити ми спроможні, проте це потребує нашої спільної праці та єдності! 

Вже вирішено питання щодо спільного з активістами патрулювання міст та районів області задля забезпечення правопорядку. В тому числі патрулювання в’їздів в область. Вже є перші результати такої роботи. Прошу громаду зберігати спокій, максимально сприяти забезпеченню громадського порядку і негайно повідомляти правоохоронців про будь-які протиправні дії. 

Слава Україні!
Василь Турдай, начальник УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp