Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині проведуть місцеві вибори в об’єднаних громадах

7 вересня 2015 р., 14:59

Всупереч незрозумілій позиції більшості депутатів обласної ради

Геннадій Москаль направив листа Центральній виборчі комісії з проханням призначити перші місцеві вибори 25 жовтня цього року в добровільно об’єднаних територіальних громадах на Закарпатті, а саме:

1. Вибори Тячівського міського голови та депутатів Тячівської міськради, про добровільне об’єднання до якої прийняли рішення Русько-Полівська та Лазівська сільські ради;

2. Вільховецького сілського голови та депутатів Вільховецької сільради Тячівського району, про добровільне об’єднання до якої прийняли рішення Добрянська та Вільховецько-Лазівська сільради.

Про це йдеться у повідомленні  прес-служби Закарпатської ОДА.

Як відомо, своїм деструктивним зривом голосування щодо схвалення об’єднання територіальних громад обласна рада фактично була заблокувала проведення місцевих виборів у вказаних населених пунктах. Однак після підписання Президентом України Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо організації проведення перших виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» погодження обласних рад для проведення виборів уже не є обов’язковим.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp