Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові ледь не згорів будинок (Фото)

7 вересня 2015 р., 16:23

Через необережність власників

7 вересня до берегівських вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу. Як з'ясувалось, загорання виникло у прибудові до житлового будинку (котельні) на вулиці Баттяні, що у місті Берегово. Відповідне повідомлення до рятувальників надійшло об 11:01 від господарів даного домоволодіння. Вони, побачивши, що із споруди виривається полум'я та клубки диму, відразу повідомили вогнеборців та до їх прибуття намагались самотужки загасити загорання підручними засобами.

{g}

Для ліквідації загорання було направлено чергове відділення 12-ї державної пожежно-рятувальної частини. Бійці ДСНС, не гаючи часу, взялися до ліквідації вогню, який загрожував перекинутись на житловий будинок. І вже об 11:10 їм вдалося локалізувати загорання та майже через півгодини (об 11:43) повністю його ліквідувати. Наслідком пожежі стало знищене покриття прибудови на площі 30 кв. м та перекриття площею 20 кв. м. Також було пошкоджено частину домашнього майна, що знаходилось всередині споруди. Орієнтовний збиток становить 15 тисяч гривень.

До появи вогню у будівлі швидше за все призвела необережність самих власників, адже поруч із увімкненою газовою плитою, вони залишили рушник. Останній, напевно, і загорівся.

З огляду на це, закарпатські рятувальники закликають громадян бути уважними та обережними у поводженні з вогнем. Будьте пильні та не залишайте без нагляду працюючими електропобутові та газові прилади.

У ДСНС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp