Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Хусті у вуличного торгівця конфіскували товар

9 вересня 2015 р., 11:09

ТА ще й наклали штраф за незеконну торгівлю.

Учора в м.Хуст відбулася акція «Скажи ні вуличній торгівлі». Під час рейду одного вуличного продавця було притягнуто до адмінвідповідальності й накладено штраф у розмірі 102 гривні з конфіскацією предметів торгівлі.

Зранку 8 вересня у м.Хуст правоохоронці міськвідділу міліції, активісти громадської організації «ФОЙТА» та користувачі Фейсбуку провели акцію під назвою: Скажи «Ні» вуличній торгівлі. До рейду також було залучено журналістів.

Акція стартувала з вулиці Рєпіна, яку називають «гарячою точкою» несанкціонованої торгівлі в Хусті. Тут правоохоронці склали адмінпротокол за ст.160 ч.1 (Торгівля з рук у невстановлених місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення на продавця дрібного краму. Суд оштрафував продавця на 102 гривні з конфіскацією предметів торгівлі.

З іншими продавцями та покупцями учасники акції проводили профілактичні бесіди та роздавали листівки, в яких закликали не купувати товар з рук на вулиці.

- Торгівля з рук у невстановлених місцях – це правопорушення, за якепередбачена відповідальність за ст.160 Кодексу України про адміністративні правопорушення. На винних накладається штраф із конфіскацією предметів торгівлі, - коментує заступник начальника СДІМ Хустського МВ УМВС ВасильГомечко.

Шановні хустяни та гості міста! Учасники акції звертаються до вас із проханням не купувати продукти разом із сміттям на вулиці. Адже саме тут вам загрожують різні хвороби: кишкова паличка, сальмонельоз, бичачийціпяк, стоматит, дизентерія та гепатит А.

Інформація Хустського МВ УМВС



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp