Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді урочисто відкрили Всеукраїнську Спартакіалу "Сила духу" (Фото)

10 вересня 2015 р., 13:40

Шорічна спартакіада проводиться з метою підтримки інвалідів, що зазнали каліцтва на виробництві

Сьогодні, 10 вересня, на базі спортивного комплексу «Юність» у м. Ужгороді відбулося урочисте відкриття третьої Всеукраїнської Спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу». Така Спартакіада проводиться щорічно з метою підтримки потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, у тому числі інвалідів внаслідок трудового каліцтва.

У змаганнях беруть участь понад 270 спортсменів з усіх регіонів країни, які зійдуться у протиборстві 6 видів спорту, а саме: армспорт, гирьовий спорт, бомбаскет, дартс, настільний теніс, шахи.

Про це повідомляєпрес-служба облради.

За змаганнями уважно спостерігатимуть висококваліфіковані судді. Головний суддя, майстер спорту -Анатолій Плеханов.

Розпочалась Спартакіада з виконання Державного Гімну України, внесення та підняття Державного Прапору України, запалення факелу.

Привітати спортсменів прийшли представники влади, депутати, уболівальники.

{g}

Відкрив урочисте дійство директор виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України Валерій Акопян, наголосивши, що з рок у рік Спартакіада стає дедалі популярнішою, все більше людей долучається до неї, а це допомагає інтегрувати осіб з особливими потребами у сучасне суспільство. Він зачитав вітання учасникам Спартакіади від керівництва держави та побажав переконливих перемог у змаганнях.

За дорученням голови облради Володимира Чубірка вітав команди –учасниці керуючий справами виконавчого апарат облради Іван Бібен. Він наголосив, що кожен із учасників цього унікального спортивного дійства демонструє мужність, витримку, силу духу і заслуговує на велику шану і похвалу від всього суспільства. «У кожного з вас є своя непроста історія та спільною є жага до життя. І це- вражає», - наголосив промовець . На завершення побажав всім міцного здоров’я, гарного настрою, родинного затишку, Божого благословення на перемогу та приємного перебування в нашому благодатному краї.

Студенти Ужгородського коледжу культури і мистецтв підготували коротку концертну програму.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp