Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Князєв запросив дітей-сиріт з Луганська на цукерки та колу (Фото)

10 вересня 2015 р., 19:42

Діти провели закарпатських міліціонерів у свій рідний, буремний край

На сьогоднішній ротації в зону АТО зведеного загону УМВС були присутні три хлопці-сироти з Луганська, які роздали міліціонерам свої малюнки. Після проводу бійців очільник закарпатської міліції полковник Сергій Князєв запросив юних гостей та їх наставників у свій кабінет на каву, цукерки й колу.

12-річний Сашко, 14-річний Владик і 15-річний Володя – сироти з Луганська. Вони виховувалися в дитячому будинку сімейного типу у мами-виховательки Валентини Скірдіної. З початком війни на сході їх дитбудинок переїхав спершу на Львівщину, а тепер до Ужгорода.

Проживають луганські сироти у відомому в краї благодійному центрі «Неємія». На зустріч також завітала директор МГО «Неємія» Тетяна Мачабелі.

Сергій Князєв поспілкувався з гостями, пригостив дорослих кавою, а дітей – колою та цукерками. Начальник міліції вже мав зустріч у «Неємії» й пообіцяв приїхати ще, і не з порожніми руками.

{g}

У зустрічі також взяли участь представники духовенства, зокрема греко-католицький священик отець Іван, який завжди благословляє закарпатських міліціонерів, які вирушають в зону АТО.

На завершення зустрічі її учасники сфотографувались на згадку.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp