Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

7 гектарів землі парку "Перемоги" планують передати під будівництво

10 вересня 2015 р., 21:34

Протестувальники проти знищення парку, адже впевнені, що жодного хоспісу там не буде

Вже завтра, 11 вересня, депутати Ужгородської міської ради розглянуть питання затвердження коригувань до генерального плану та плану зонування міста, а також приймуть рішення щодо передачі у постійне користування землі в парку "Перемога" під будівництво хоспісу, - повідомляє ПроЗак.

Відтак інціативні ужгородці збираються під міською радою для того, щоб не допустити передачі зеленої зони під будівництво. Акцію протесту анонсує у соцмережі Фейсбук Ініціативна група по парку Перемоги /Кірпічка/.

"Долю парку "Перемога" на 7 га зеленої зони міста вирішено на вищому політичному рівні міста! Апелювання влади про необхідність безальтернативного будівництва хоспісу на території парку є ширмою, під якою протягують також будівництво багатоповерхівки, комерційного обєкту та у випадку осушення водойми - омріяної В.Погореловим - льодового палацу.

Парк "Перемога" є чудовою ілюстрацією, як діє неетична корупційна владна система, обкрадаючи ужгородців через нове коригування до генплану 2015 та план зонування міста, зіштовхуючи громаду у протистояння між собою.

Саме тому, ми закликаємо ужгородців прийти на акцію протесту 11 вересня до міської ради. І активно продемонструвати, що рахуватись з думкою громади потрібно", - йдеться у спільноті у Фейсбуці.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp