Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Федір Ващук більше не є ректором словацького університету, - Смоланка

10 вересня 2015 р., 21:49

Про це очільник УжНУ розповів в ексклюзивному інтерв’ю «Часу Закарпаття»

Володимир Смоланка, керівник Ужгородського національного університету, в інтерв’ю нашому сайту розповів, що його попередник на посаді ректора УжНУ Федір Ващук, який був змушений звільнити це крісло в часи Революції гідності і згодом працевлаштувався ректором Центральноєвропейського університету в місті Скаліці (Словаччина), уже не працює і там.

«Маю всіх засмутити: пан Ващук уже не є ректором Центральноєвропейського університету в місті Скаліці, – зіронізував Володимир Смоланка. – Як бачите, і там довго не протримався. Скажу більше: одна із співзасновників і нинішня ректор цього словацького вишу пані Хайді Шварцзова, яка нещодавно відвідала наш університет, навіть просила не згадувати його прізвище…»

Володимир Смоланка також відреагував на заяву Федора Ващука про необхідність проведення в УжНУ дострокових виборів ректора. Подробиці – в інтерв’ю ректора УжНУ.

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp