Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура про підпал машини Федаки (+фото)

11 вересня 2015 р., 14:47

Поки що призначено ряд експертиз. Хоча сам Федака звинувачує Щадея і Балог

Як ми вже повідомляли, сьогодні вранці невідомі підпалили автівку дружини Павла Федаки, редактора одного з інтернет-сайтів, давнього соратника Сергія Ратушняка.

На сесії міської ради Федака звинуватив у підпалі представників, як він висловився, «клану Балог» і кандидата в мери Ужгорода Віктора Щадея.

Цікаво, що, за словами Федаки, на місце події одразу ж приїхали Сергій Ратушняк та керівник обласної міліції Сергій Князєв. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Невдовзі відділ організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв'язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області повідомив, що за фактом підпалу машини вже розпочато досудове розслідування.

«Встановлено, що автівка належить жінці журналіста, проте користуються нею вони спільно. Сам журналіст пов'язує підпал зі своєю професійною діяльністю. Наразі, у вказаному кримінальному провадженні призначено ряд експертиз, після яких буде встановлена причина загорання автівки. Хід досудового розслідування перебуватиме на контролі в прокуратури Закарпатської області», -- запевняють правоохоронці.

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp