Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці влаштували на Народній спортивне свято (Фото)

11 вересня 2015 р., 16:45

Усі спортсмени зібрались на головній площі Ужгорода

Сьогодні, 11 вересня на площі Народній в Ужгороді відбулися урочисті заходи з нагоди Дня фізкультури і спорту в області. Стартувало святкове дійство з фестивалю-ярмарки, презентацій спортивних організацій краю та спортивного параду.

Про це повідомляє прес-служба облради.

Офіційна частина розпочалась з вшанування хвилиною мовчання загиблих на Сході України, підняття Державного Прапора України та Державного Гімну України, який виконав оркестр УМВС України в Закарпатській області.

{g}

Серед учасників – представники та вихованці установ і закладів галузі фізичної культури, ветерани спорту, представники спортивних федерацій, громадських організацій та ін..

Привітати закарпатських спортсменів з професійним святом прийшли голова ОДА Г. Москаль, перший заступник голови облради М. Попович, Ужгородський міський голова В.Погорєлов та ін.

Михайло Попович, вітаючи іменинників від імені депутатського корпусу обласної ради та від себе особисто, бажав їм ще більше перемог і злетів, підкорення нових спортивних висот та усіляких життєвих гараздів. «Закарпатські спортсмени на престижних змаганнях світового та вітчизняного рівнів демонструють вагомі досягнення, примножують спортивну скарбницю слави і численні перемоги наших визнаних майстрів, тренерів міжнародного класу. Так й надалі тримати і вести за собою інших», - наголосив промовець та за дорученням голови облради В.Чубірка вручив відзнаки кращим спортсменам краю.

Так, за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту краю, високий професіоналізм та з нагоди Дня фізичної культури і спорту Почесною грамотою обласної ради нагороджено: Олександра ЗУБКОВСЬКОГО- тренера-викладача з баскетболу обласної дитячо-юнацької спортивної школи (м. Ужгород), Дениса ПАХОМОВА- тренера-викладача спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з футболу (м. Ужгород),Миколу ЩЕРБУ- директора обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи ФСТ «Динамо» України (м. Ужгород).

Подяку облради оголошено: Андрієві КАРПУТЕНКУ- тренеру-викладачу з велосипедного спорту комплексної обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Спартак» (м. Мукачево), Наталії ТОВТИК-- лікарю спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з гандболу «Карпати» (м. Ужгород).

Далі спортсмени працювали в секціях з видів спорту: проведення майстер-класів відомих спортсменів, відкритих тренувань з видів спорту за участю провідних тренерів області, показові виступи спортивних команд та індивідуальних програм, товариські зустрічі та поєдинки команд з видів спорту за віковими та ваговими категоріями, окремими спортивними командами.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp