Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вже декілька років рятувальники не отримують жодної одиниці нової техніки

11 вересня 2015 р., 18:05

Латають стару техніку як тільки можуть

Сьогодні, 11 вересня, під час прес-конференці начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області підполковник служби цивільного захисту Роман Гудак не оминув питання технічного забезпечення рятувальників.

"Для реагування на надзвичайні ситуації одного професіоналізму бійців ДСНС замало, потрібне й належне технічне оснащення. На жаль, застаріла техніка, що знаходиться зараз на озброєнні бойових підрозділів, це не лише «ахіллесова п’ята» Закарпаття, а й усієї держави. Починаючи з 2011 року, пожежно-рятувальна служба області не оновлювалася жодною одиницею спецтехніки. Приміром, із 87 наявних сьогодні пожежних автоцистерн, 60 відсотків – експлуатується поза межами встановленого строку експлуатації, - повідомив головний рятуваник Закарпаття.

Як наголосив начальник У ДСНС Роман Гудак, у поновленні парку спецтехнікою пообіцяв найближчим часом допомогти Закарпаттю особисто Голова служби ДСНС України Микола Чечоткін, після того як пройде тендерна процедура щодо закупівлі техніки на кошти, виділені Кабінетом Міністрів.

За матеріалами У ДСНС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp