Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачівському аграрному коледжі призначено нового керівника

11 вересня 2015 р., 19:03

З посади звільнили Надію Балаж, навколо якої було занадто багато питань без відповідей

Рішення про зміну керівництва коледжу прийняв екс-міністр освіти Станіслав Ніколаєнко, який очолює Національного університету біоресурсів і природокористування України

Рішення було ухвалено на підставі офіційних перевірок, які пройшли в начальному закладі наприкінці серпня. Варто зауважити, що уже тривалий час навколо аграрного коледжу та його керівництва в особі Надії Балаж постійно виникають скандали та проводилися численні перевірики щодо зловживань посадовим становищем та корупції, пише Мukachevo.net.

Новий керівник коледжу Юрій Садварі є депутатом Закарпатської облради, куди був обраний на довиборах від Мукачівщини як представник Партії регіонів.



мду 11.09.2015 22:57 IP: 122.75.163.188
в мукачівськом державному університеті также призначили заступником ректором такого як Садварі, бюрократа Гоблика, його кореша по закОДА, пензіяша.Тот лісоруб старатєль золоторудника був комсомольцьом, комуніштом, фізиком, "заслуженим економістом" кандидатом,"дохтором блудових наук", ну і шо? а нич, типирь сись остап бендер Гоблик отвічає за науку в млу.Побив господь тих студенту із такими "ученими" ковдошами. майже після балажки очиридь прийде в мду, там тоже два голуби Щербанка ректорка і її опекун Гоблик за єден рік такі діла натворили, усе до гори дригом перевернули, створили для всіх отбросків із старої злдійської власті януковича,сприятливі робочі міста під державним сонцем,щоб і далі могли дурити мукачівців і людям порох в очі пущати!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp