Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Керівництво Іршавського АТП обурено інформацією про свою роботою, розповсюдженою закарпатськими ЗМІ

11 вересня 2015 р., 19:34

Керівництво вимагає спростування

У ЗМІ Закарпаття, було оприлюднено інформацію про те, що 9 вересня, з автовокзалу міста Іршави не виїхали на рейси 24 автобуси. Частину рейсів серед інших не виконало Іршавське АТП. А також у статтях йшлося про те, що підприємство не здійснює навіть міжміські перевезення в інші райони області.

Вчора інформацію активно взялися обговорювати у стінах райдержадміністрації. За ініціативи голови РДА Олександра Горіна відбулася бесіда з директором Іршавського АТП-12143 Юрієм Ільюшонком. Участь у якій прийняли також заступник голови Іршавської РДА Іван Мошкола, комерційний директор ТОВ АТП-12143 Владислав Швець, а також завідувач сектору будівництва та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Еміль Мартин.

У ході обговорень директор Іршавського АТП-12143 Юрій Ільюшонок спростував інформацію, більше того, керівникам району він надав документальне підтвердження того, що всі перевізники 9 вересня, а також 8 та 7 вересня здійснювали рейси згідно графіків руху, а це шляхові листи на 17 рейсів з печатками відправлення «Закарпатавтотранс», окрім того директор надав весь список перевізників, які здійснювали рейси.

У свою чергу, директор зауважив, що був здивований, коли побачив таку інформацію і, як висновок, вирішив підготувати лист адресований на ім’я редакції, яка на його думку є першоджерелом. У листі йде мова про те, що представники Іршавського АТП-12143 не погоджуються з оприлюдненою інформацією та вважають її недостовірною та необґрунтованою, адже, як зазначає, Юрій Ільюшонок протягом трьох днів, у тому числі 9 вересня про яке йдеться у повідомленнях ЗМІ – жодного регулярного рейсу зірвано не було. А також представники Іршавського АТП-12143 просять першоджерело спростувати завідома неправдиву інформацію, яка наносить матеріальні та моральні збитки підприємству. Іршавська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp