Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Комісія виявила серйозні порушення у роботі колишнього керівництва апарату Апеляційного суду Закарпаття

12 вересня 2015 р., 15:47

Апеляційний суд провів комплексну перевірку ефективності діяльності апарту. Як наслідок, уже шукають нового керівника апарату

4 вересня 2015 року в Апеляційному суді Закарпатської області відбулися збори суддів, на яких було оголошено результати перевірки ефективності діяльності апарату суду за минулий рік та І півріччя 2015-го. У травні - червні цього року незалежні експерти дослідили, вивчили та проаналізували різні аспекти діяльності суду, передусім ті, що стосуються організаційного, матеріально-технічного, фінансового та кадрового забезпечення.

Про це повідомляє прес-служба Апеляційного суду Закарпатської області.

Підбиваючи підсумки комплексної перевірки голова Апеляційного суду краю, Віталій Дроботя зазначив, що в цілому апарат забезпечив функціонування суду, однак стверджувати, що абсолютно всі працівники сумлінно, злагоджено, ефективно та відповідально виконували посадові обов’язки, - сказати не можна. Комісія констатувала низку серйозних недоліків у кадровій політиці колишнього керівництва апарату, у роботі деяких підрозділів установи, які, зрештою, негативно відобразились на результатах фінансово-господарської діяльності, організації судових процесів.

«З цього приводу збори суддів Апеляційного суду прийняли відповідне рішення щодо заходів, які вже найближчим часом будуть реалізовані. Серед них – проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівника апарату, начальника відділу матеріально-технічного забезпечення та інформаційних технологій, спеціаліста з тендерних закупівель, водія» - наголосив Віталій Дроботя.

До слова, Апеляційний суд Закарпатської області перший з-поміж інших судів в Україні, де провели комплексну перевірку ефективності діяльності апарату суду за рекомендаціями ДСА України.

Також судді розглянули ще одне питання порядку денного – обрання делегатів на ХІІІ позачерговий з’їзд суддів України що відбудеться 24-25 вересня 2015 року. Відповідно до Порядку скликання та проведення зборів суддів, шляхом таємного голосування на альтернативній основі, як це передбачено ст.129 ЗУ «Про судоустрій і статус суддів», було обрано двох делегатів - суддів Апеляційного суду краю Ганну Фазикош та Івана Стана.

Окрім цього, Віталій Дроботя звернув увагу суддів на стан підвального приміщення Апеляційного суду. Очільник установи наголосив на необхідності проведення поточних ремонтних робіт та впорядкуванні інженерного обладнання та комунікацій. З розглянутих питань збори суддів прийняли відповідні рішення.



Пашко 14.09.2015 10:53 IP: 198.51.113.92
Очень правильно. Пора наводить порядок в етой конюшне.бывшие головы Стрижак,Демченко,крегул кого только не затянули в этот суд. Это семейный кооператив-,помощники судей дети этих же судей - кожухи, ингнатюки,паиньки,стани,и даже дочь Демченко. Вот где коррупция масштабная. Дроботи шана

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp