Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У вівторок до рідного Закарпаття привезуть тіло ще одного Героя

13 вересня 2015 р., 13:29

У середу наш край знову поглине смуток

Аналіз ДНК підтвердив загибель ще одного закарпатця в зоні АТО. Олександр Леврінц - закарпатець 1978 року народження, загинув у бою під Санжарівкою ще у січні цього року.

Як розповів Юрій Мар'ян, Фанчиківський сільський голова, це вже третя жертва.

Читайте також: У Буштині провели в останню дорогу загиблого Павла Дурунду (Фото, Відео)

"В останню путь ми вже провели Бориса Середу (с. Тросник), Романа Совлича (Фанчиково) і ось зараз - мобілізований Олександр Леврінц. З 25 січня ми всі в напрузі, і, повірте, були якійсь надії: що він пропав безвісти, чи в полоні, але живий. На жаль те, що це він загинув підтвердив аналіз ДНК – збіг 99,96%. Возив його маму в Ужгород, в управління МВС для здачі ДНК-аналізів, тривали вони біля трьох місяців. Ймовірний збіг був, але потрібно було зробити повторне обстеження. У зв’язку з тим, що брат Героя був на заробітках за кордоном, тому взяли аналізи у нього як тільки він приїхав у село. Відправили в Київ і вчора прийшло вже беззаперечне підтвердження" - повідомив Юрій Мар’ян.

Вчора, 12 вересня, сільський голова виїхав до Дніпропетровська, щоб забирати тіло.

"Маю нотаріальне доручення від мами. У понеділок виїдемо назад. То є дорога, але плануємо що у вівторок, 15 вересня, приїдемо до Фанчикова, а у середу – з почестями відправимо нашого Героя в останню путь", - розповів пан Юрій журналістам видання Мукачево.нет.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp