Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Учасник АТО та його товариш напали на мешканця Мукачева

13 вересня 2015 р., 16:11

Напали, вкрали авто та поїхали у напрямку Сваляви

Пізно ввечері 12 вересня по телефону 102 в міліцію надійшло повідомлення про розбійний напад на Перечинщині.

38-річний житель м.Мукачева повідомив про те, що на дорозі біля села Т.Поляна Перечинського району його автомобіль ВАЗ-21144 зупинили двоє невідомих у спортивних костюмах, які були на іномарці «Міцубісі» з чеськими номерами.

Незнайомці попросили у мукачівця допомогти завести їхній автомобіль, але далі накинулись на нього з кулаками. Побивши чоловіка, розбійники викинули його з машини, один із них сів за кермо, і вони поїхали в напрямку Сваляви.

Невдовзі цей злочин було розкрито. Міліціонери затримали нападників, а саму викрадену машину знайшли в лісі між Перечинським і Свалявським районами.

За скоєння розбійного нападу до кримінальної відповідальності притягаються два жителі Перечинського району віком 45 і 33 роки. До речі, молодший свого часу 4 місяці провів у зоні АТО…

Відносно фігурантів справи вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Мотиви злочину повинно встановити слідство.


СЗГ УМВС України в Закарпатській області
903171 13.09.2015 20:32 IP: 47.141.54.37
ато - не війна а заговор спецслужб

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp