Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські школярі слухали, як треба поводитися на дорозі

14 вересня 2015 р., 13:02

З нагоди місячника безпеки руху «Увага! Діти на дорозі» відвідав шестикласників Білківської школи.

Інспектор Іршавської ДАІ Віктор Ісак з нагоди місячника безпеки руху «Увага! Діти на дорозі» відвідав шестикласників Білківської школи.

Гість у міліцейській формі розповів дітям про необхідністьдотримання Правил дорожнього руху, нехтування якимипризводить до трагічних наслідків. Навів конкретні приклади, дедіти ставали учасниками дорожньо-транспортних пригод.

Особливо було акцентовано увагу на любителів кататись на велосипедах.
Нещодавно у селі Заріччя дівчинка потрапила на велосипеді підколеса іномарки. На щастя, отримала незначні тілесніушкодження.

У дітей були запитання до інспектора, який повідомив їм, щокататися на

велосипеді слід на спеціально відведених майданчиках, стадіонах, парках та велосипедних доріжках.

Далі Віктор Ісак розповів, як потрібно переходити дорогу, щочекати транспорт потрібно на тротуарі та посадкових майданчиках, а якщо їх немає, то на узбіччі.

Після цього діти продемонстрували свої знання Правил дорожньогоруху, розповідали про різні ситуації, які з ними траплялись на дорозі.

- Зараз, із початком нового навчального року дітям потрібнорозповідати про правила безпечної поведінки на вулицях, утранспорті. Особливо добре сприймають учні, коли про цеговорить досвідчений державтоінспектор, – каже заступник директора Білківської ЗОШ із виховної роботи В′ячеслава Улинець.

На закінчення учні та вчителі школи подякували інспектору Віктору Ісаку за цікаву бесіду. Адже такі зустрічі не просто цікаві, але й дуже корисні для учнів.

Інформація Іршавського РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp